Kategoriler
Gezmelisin

TÜRKİYE’DE GİDEBİLECEĞİNİZ EN GÜZEL KİRALIK VİLLA BÖLGELERİ

Türkiye coğrafi konum olarak yeşili ve mavisini hem turistlerinden hem de yerli tatilcilerinden asla esirgemeyen oldukça cömert bir kara parçasıdır.

Bir tarafında yeşil ağaçların gölgesinde dinlenirken diğer tarafında mavi denizlerde su sporları ile ilgilenebilirsiniz. Durum bu kadar güzel ve tatil için çeşitli yer seçeneği olunca tatil yapmak isteyen kişiler iş stresinden uzaklaşmak, kum ve güneşin eşsiz uyumuna varabilmek için tatil bölgelerini araştırmaya başlamaktadırlar.

Tatil planları yapılırken bütçe planlaması ve konforlu olması gibi konu başlıkları ön plana çıkarken kalabalık aileler genelde kiralık villaları tercih etmektedir. Bu sayede akraba topluluğu olarak kalıp konforlu bir şekilde çocuklarıyla eğlenebilecek yâda en yakın arkadaşlar toplanıp hayallerindeki dost tatilini gerçekleştirebileceklerdir. Bizler de tatil planları içerisinde önemli bir yer tutan kiralık villalara biraz daha yakından mercek tuttuk ve sizler için küçük anekdotlar halinde derledik. Hep birlikte denizin ve güneşin habercisi olan mekânlara birlikte göz atalım!

Akdeniz’in İncisi Kaş…
Kaş kiralık villa konusunda misafirlerine birçok seçenek sunmaktadır ve bütçenize uyacak şekilde birçok alternatifi bölge içerisinde bulabileceksiniz. Akrabalarınızla kiralayacağınız villalarda diğer konaklama fiyatlarına göre daha uyguna kalırken daha fazla rahat etmiş olacaksınız. Bahçeli, havuzlu veya önü bahçeli villaları tamamen kendi isteğinize göre tercih edebilirsiniz. İş stresinden uzaklaşmak için seçeceğiniz Kaş bölgesi sahile yakın villaları ile tadına doyulmaz bir tatil yaşamanızı sağlayacaktır. Kaş yakınlarında bir diğer tercihinizse Kemer kiralık villa olabilir ve burada da oldukça konforlu villalar ile buluşabilirsiniz.

Güneşin Yüzünüzü Isıtacağı Her Beldede Mükemmel Villalar Bulmanız Mümkün!
Fethiye kiralık villa konusunda diğer beldeler gibi sizlere mükemmel evler sunacaktır. İçerisi kusursuz şekilde döşenmiş villalarda hayatınızdaki en güzel tatili geçirirken kişi sayınıza göre yatak veya odanızı da seçebileceksiniz. Büyük ve küçük villalardan herhangi birini kiraladığınız zaman içerisinde konforunuz için gerekli olan her şey bulunacaktır. Yazın Akdeniz’in sıcağına karşı klima sistemleri, balkonda gölgelikler ve sıcağa karşı yalıtımlı dış cepheleriyle villalar tam konforunuza göre tasarlanacak. Türkiye yazın sahil kesimlerine oldukça fazla turist aldığı için yurtdışından gelenler tarafından da villalar tercih edilmektedir. Özellikle begonviller arasından çıkan Bodrum kiralık villa diğer beldeler gibi oldukça rağbet görmektedir. Yaz tatili ve gece hayatı dendiği zaman akla ilk gelen isimlerden biri olan Bodrum, kiralık villa konusunda da geniş bir seçim skalasına sahiptir. Dalaman kiralık villa ve yukarıda saydığımız diğer birçok villalar gibi konforlu bir hizmet bulacağınız Bodrum villalarında tek fark rengârenk çiçeklerle süslü olmasıdır! Bölgenin Arnavut kaldırımlarını ve beyaz kireçli evlerinin yapısını bozmayan villalar hem en güzel karelerinize ev sahipliği yapacak hem de yaz tatili için oldukça güzel ağırlanmanızı sağlayacaktır.

Uygun Bütçe İle Harika Bir Tatil Yapabilirsiniz
Yaz tatili dendiği zaman hemen herkesin aklına pahalı fiyatlar ve ailecek gidildiği zaman ödenemeyecek meblağlar gelmektedir. Ancak Kaş, Fethiye, Bodrum, Dalaman, Kemer gibi tatil beldelerinde bahsettiğimiz villalarda oldukça uygun fiyata kalabilirsiniz. Sadece yaz dönemi için değil baharda küçük bir kaçamak içinde oldukça uygun olan kiralık villalar bütçe konusunda sizi asla üzmeyecektir. 1 yıl hayalini kurduğunuz tatile ulaşmak için gün sayarken kiralık villalardan herhangi birini seçtiğinizde saydığımız her beldede hem mükemmel eğlencelerin olduğu yaz geceleri hem de ailenizle paylaşacağınız bir zaman dilimi geçireceksiniz. Sizler için derlediğimiz kiralık villa bölgeleri hakkında daha kapsamlı bilgi almak içinse bizlere ulaşmanız ve kampanyalarımızdan haberdar olmanız yeterli olacaktır.