Kategoriler
Gezmelisin

TÜRKİYE’DE GİDİLEBİLECEK EN GÜZEL KİRALIK APART BÖLGELERİ

Türkiye’de yaz ayları gelmeye başladığı zaman herkes tatil planları yapmaya başlamakta ve konaklama yeri seçmek için derin araştırmalar içerisine girmektedir.

İş arkadaşlarıyla gidilecek, aile ile vakit geçirilecek ve filizlenmiş bir ilk aşkın ilkyazı olan tatiller her zaman önemli olduğu için herkes doğal olarak titizlikle araştırmaya devam eder. Ve araştırmalar sonucunda Türkiye tam anlamıyla bir tatil cennet olduğu için birçok belde ismi listelenir ancak konaklamalar çok pahalı olduğu için çoğunun üzeri karalanır.. Sizleri asla bu durumla karşı karşıya getirmeyecek ve bütçenize dost konforunuza destek olacak kiralık apartlar ise herkesin yüzünü güldürecek cinsten! Özellikle ailelerin ilgi odağı olan kiralık apartlar arkadaşlarla yapılacak tatil içinde oldukça dikkat çekmektedir.

Kiralık apartlar hem uygun hem konforlu olduğu için tercih edilirken kiralama süresi içinde esneme payları bulunmaktadır. Bazı aileler Side apart evler arasından seçecekleri yeri 3 ay süre ile kiralamak istiyorlar ve bu durum yaz için konaklamayı daha uygun bir fiyata getirmiş olmaktadır. Herkesin çok sevdiği Fethiye apart evler için diğerlerinde olduğu 1 ay yada 3 haftalık kiralamalar gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen evinizde gibi hissedeceğiniz ev içerisinde mutfak, WC ve odalar eksik şekilde hazırlanmaktadır. Yazın oluşacak ihtiyaçlara göre düzenlenen odalarda sineklik, klima bulunurken salonda da yeterli şekilde koltuk takımı bulunacaktır.

Cennet gibi bir coğrafyada yaşayan bizler ve yurtdışından gelecek olan turistler Türkiye’de denizin tadını doyasıya çıkarma hayalleri kurarken kiralayacakları apart evler konforlu şekilde konaklamalarını sağlayacaktır. Kiralık apart için en güzel noktalardan olan Side, Dalaman, Fethiye gibi beldelerde gündüz güneşin sarısını ve denizin mavisini ruhunuzun ta derinliklerinde hissederken akşam renkli gece hayatı içerisinde tatilinizin tadını çıkaracaksınız. Sonrasında dinlenmek içinse kiraladığınız apartlarda ertesi gün için enerji toplayacak ve eğer bahçeli bir apart tercih etmişseniz bahçesinde neşeli kahvaltılar da edebileceksiniz.

Az önce bahsettiğimiz Dalaman apart evler gibi Side ve Fethiye bölgeleri de kesinlikle en güzel apartları bulacağınız bölgelerdir. Hem gözde bir tatil beldesinde tatil yapacaksınız hem de bütçenizi zorlamadan ailenizle keyifli vakitler geçireceksiniz. Aileniz, arkadaşlarınız, sevgiliniz yâda eşiniz hiç fark etmez kiminle tatile çıkarsanız çıkın hepsinde en güzelini arzuladığınızı biliyoruz. Bu sebeple sizler için seçtiğimiz bölgelerdeki kiralık apartlarda konforunuzdan ödün vermeden kusursuz bir tatil geçireceksiniz. Sizler için hazırlanan evlerde salondan bahçeye kadar her köşede bulunması gereken detaylar yerini almış olacaktır. Her tatil klasik otel odaları içerisinde zaman geçirmekten sıkılanlara mükemmel bir alternatif olacak apartlar bulunduklar bölge itibariyle birçok su sporunu denemenize de imkan sağlayacaktır. Özellikle Fethiye dalgalı bir profiline sahip olduğu ve rüzgâr aldığı için yelkenli sporuna uygundur. Bunun yanı sıra herkesin bildiği gibi Fethiye paraşütçüler için cennet niteliği taşır ve sırf bu yüzden her yıl birçok doğasever ve paraşüt sporcusu bölgede tatil yapmaktadır. Bu gibi sporları bölgede deneyimleyebilir ve kaldığınız apart sayesinde bütçenizi zorlamadığınız için diğer sporlara yönelip aktivitelerle keyifli saatler geçirebilirsiniz. Sadece Fethiye için değil Side ve Dalamanda da mavinin birçok tonunu denizin huzuru içerisinde göreceksiniz. İsterseniz de kiraladığınız apart içerisinde havuz tercih edebilir ve çocuklarınız havuzda güvenli şekilde eğlenip oyun oynarken sizde yanlarında keyifli sohbetler edebilirsiniz. Havuz dışında yine tercihiniz dâhilinde sahili olan apartlarda tercih edebilirsiniz. Böylelikle isterseniz tüm yaz isterseniz de belirli hafta kiralık apartlardan birini tercih ederek tatilinize konfor katabilirsiniz.