Kategoriler
Gezmelisin

KIBRIS’TA GECE NEREYE GİDİLİR DİYENLER İÇİN GECE HAYATI REHBERİ

Yıllardır bahar geldiğinde tatil planları için otel, mekan ya da eğlenceli bölgeler ararken gözümüz hep Kıbrıs’a takılır. Çünkü biliyoruz ki buradaki gece hayatı hiçbir tatil beldesine benzemez.

Farklı aktiviteler, kulüpler derken seçeceğiniz otelden dışarı çıkmadan bile bu eğlencelere tanık olabilirsiniz.

Vizesiz turlar içerisinde belki de en renklisi olacak Kıbrıs turu birbirinden mükemmel hatıralarla dönmenizi sağlayacak!

Dostlarınızdan duyduğunuz eğlenceli tatili dinlemek yerine sizde yaşayıp keyifli bir tecrübe edinmek isterseniz ilk tercihiniz otel seçimi olmalı. Ben dinlenmek istiyorum ve eğlence için başka bölgelere gidemem diyenler kusursuz bir otel tercih ederek eğlenceyi ayaklarına getirebilirler. Kıbrıs’a geldim tabi ki de en güzel eğlenceye gitmeliyim diyenler içinse detaylar yazının devamında!

Dinamik Geceler İçin Enerjiniz En Yüksek Seviyede Olsun

Sabahlara kadar eğlence dendiği zaman akla ilk gelen Kıbrıs’ın bu kadar geniş kitlelere ulaşıp ünlenmesinin ilk ve en önemli sebebi şüphesiz ülkemizde yasal olmayan çoğu durumun yasal kabul edilmesi. Yasal olarak hizmet veren kumarhaneler, oyun konsolları gibi etkinlikler şanını tüm dünyaya duyurmuş durumda. Kıbrıs Ada’sının en ilgi çeken diskoları, şov merkezlerine rahatlıkla ulaşabileceksiniz ama öncelikle nasıl bir eğlence istediğine karar vermeniz gerekecek. Pub yada diskoda doyasıya eğlenmek mi yoksa yasal kumarhanelerde eğlencenin dozajını farklı boyutlara taşımak mı istiyorsunuz? Seçim sizin! Hangisini seçerseniz seçin unutmayın ki hayatınızda hiç yaşamadığınız kadar farklı bir gece yaşayacaksınız. Enerjinizin tükendiği anda yerli ve yabancı içkiler de imdadınıza koşacak.

Düşük Alkol Fiyatları Eğlencenin Fitilini Ateşliyor!

Türkiye’ye göre alkol fiyatlarının oldukça ucuz olması bölgede eğlencenin coşkusunu oldukça arttırıyor ve hız kesmemesini sağlıyor. Yerli ve yabancı turistin çok fazla rağbet gösterdiği alkoller her yerde bulunan barlardaki barmenlerin ustaca hazırlanmış kokteyllerine de ortak oluyor. Diskolarda misafirler için hazırlanan şovlar oldukça ilgi çekici ve göz doldurucu olurken en güzel kokteyl masaları da gecenize eşlik edecek.

Sakinlik Arayanlar İçinde Gece Hayatı Alternatifler Oluşturuyor

Eğlencenin kalbindesiniz fakat coşkulu kalabalıklar ve aşırı yüksek sesten hoşlanmıyor olabilirsiniz. O zaman kulüp ve diskoların yanında bulunan sahildeki restoranlar tatilinize eşlik edebilir. Keyifli hafif müzikte en sevilen şarkıları dinlerken denizin huzur dolu dalgalarını da dinleyebileceksiniz. Eğlence konusunda Kıbrıs’ta en ilgi çeken günlerse Cumartesi, Pazar ve Çarşambadır. Bu günlerde eğlenmek istiyorsanız mutlaka ön rezervasyon yaptırmanız gerekecek

Girne Eğlence Konusunda Tam Anlamıyla Parlayan Bir Yıldız!

Girne sınırları içinde bulunan birçok gece kulübü eşsiz dj performanslarıyla sizleri bekliyor olacak. Girne plajını da eğlencenize dahil ederek önerebileceğimiz Escape Beach Ve Disco Club’ı coşkulu bir tatil için tercih edebilirsiniz. Eğlence hayatının doruklarında gezineceğiniz gecelerde harika zaman geçirirken Camelot Beach Ve Disco Club da alternatiflerin arasında olmalı. Eğlence mekanlarının içerisinde uçlarda hissedeceğiniz bir tatilin tam anlamıyla dibine vururken kaliteden ödün vermeyen localarda kiralayabileceksiniz.

Lefkoşa Eğlence Hayatını Anlatmakla Olmaz Yaşamanız Gerekir..

Girne’ye kıyasla Lefkoşa daha farklı bir gece hayatıyla karşınıza çıkıyor. Nargile barlardan nostaljik publara kadar her farklılığı içerisinde barındırıp değişiklik sevenlerin yüzünü güldürüyor. Tabi ki burada da kumarhane yok mu derseniz Kıbrıs’ın her alanında kumarhanelerin olduğunu belirtelim çünkü yasal. Hatta köpek yarışları bile oldukça rağbet görüyor.

Tüm bunların yanında plajlarıyla nam salmış Gazimağusa’ya gitmeden asla dönmeyiniz. Zaten önceden giden dostlarınız size bu tüyoyu verecektir fakat yöresel lezzetleri ve kentin en gözde dört kulübünü barındıran bölgeyi görmeden dönmemeniz gerektiğini bir de bizler hatırlatalım istedik.